Wie zijn wij

De Heerlijke Taart is ontstaan door het uitoefenen van een hobby.
Na in 2012 een zoon gekregen te hebben ben ik dmv een tijdschrift mij gaan verdiepen in taarten en sweets.
Eerst deed ik dit alleen voor familie, daarna voor vrienden en uiteindelijk ging het als een lopende trein.
Eind 2014 kreeg ik zoveel aanvragen dat ik ervoor gekozen heb KVK geregistreerd verder te gaan.

In de afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd zodat zo perfect mogelijk gewerkt wordt en ik natuurlijk op de hoogte blijf van alle ins en outs!
Sinds September heb ik een grote stap gemaakt door het openen van een winkel in Schoonhoven. Hier bent u welkom voor een lekker gebakje met drankje, een kleine lunch of om gewoon lekker te komen snuffelen en daarna zelfs thuis aan de slag te gaan.