Daar zijn we weer!

Na een heerlijke vakantie en gelijk drukke dagen zowel zakelijk als privé eindelijk weer de tijd om een blog te schrijven! De vakantie was heerlijk om bij te komen maar vooral ook eindelijk de tijd hebben om even na te denken wat er allemaal gaat komen en wat we daarin wel en niet willen!

We gaan zoals eerder gezegd samenvoegen met Hippe Taarten(http://hippetaarten.nl), maar goed wat wil je er dan wel en niet mee.. Na lang denken ben ik daar wel een beetje uit.
De nieuwe winkel gaat vanaf Juli een dag vaker open en we zullen ook langer open zijn!
Op dinsdag middag gaan jullie mijn partner in crime treffen op de werkvloer, hij kan jullie dan adviseren en weet hij het niet, zal hij mij even benaderen:)

Ook leuk om te weten is dat we het assortiment gaan uitbreiden met oa Sarancino en wij ook workshops gaan laten geven door een hele leuke gast docent! Dit alles zal pas na de zomervakantie zijn maar wel ontzettend leuk uiteraard

Balansen!

Om alles op de kaart te krijgen voor de overname moesten we alles tellen, en laat ik daar nou een hele grote hekel aan hebben:) Gelukkig is het allemaal gedaan en hierdoor kwam ik er ook achter dat er heel veel nog niet in de webshop stond.. Inmiddels wel en is de sale uitgegroeid tot wel 14 pagina’s groot!! En wat zou het ontzettend fijn zijn als deze voor Juli helemaal leeg is en we jullie hier blij mee hebben kunnen maken.

Drums en Boards.

Drums en Boards.. Deze zijn momenteel heel lastig te bestellen en vaak ook gewoon op… Heel erg irritant!! Wij doen ons best deze altijd op voorraad te hebben maar helaas gaan sommige formaten zo snel dat er gewoon geen inkopen tegen op gedaan kan worden. Excuus alvast als je ernaast grijpt, wij zitten er bovenop en zijn hard op zoek naar een leverancier die wel gewoon altijd voorraad heeft en waar we dan ook gewoon kunnen bestellen.

Missen jullie nog iets?
Laat het me dan vooral weten zodat ik dit snel aan het assortiment kan toevoegen!
Vanaf juli wordt er zeker meer online/in de winkel verkocht omdat we een veel groter pand krijgen dan dat we nu hebben:)

Dank je wel voor het lezen en ik hoop jullie te zien in de winkel of in de webshop!


Liefs Samantha

Misschien vind je dit ook leuk