Nieuws en t/m 9 maart gesloten.

Sorry dat we vorige week geen blog voor jullie hebben geschreven, het is er hier door de drukte helemaal bij ingeschoten.

Wij zijn van 24 Februari tot 9 Maart gesloten. Houdt hier rekening mee tijdens het online bestellen. Di 22 en woe 23 februari zullen wij wel verzenden zodat we iedereen alsnog kunnen voorzien! Pakketjes worden op woensdag en vrijdag wel verzonden door mijn collega. Het kan omdat hij het nog niet veel vaker heeft gedaan soms wat langer duren.

Nieuws!!

Ontzettend leuk nieuws vinden wij zelf!
We gaan samenvoegen met Hippe Taarten(Online taart of gebak bestellen doe je bij Hippe Taarten). Wil je met ons samenwerken? Dan nodigen we je uit om contact op te nemen! Niets is fijner als een goede samenwerking!
Nog meer leuk nieuws is dat wij samen een nieuwe winkel gaan openen in Schoonhoven! De winkel wordt 2 keer zo groot als nu dus vanaf Juli nog meer leuke spullen te koop! Het pand in Nieuwpoort zal per de 3e week van Juni niet meer te bezoeken zijn. Ergens vind ik dit erg jammer maar waar een oude deur sluit komt er altijd weer een nieuwe open!
Zodra we duidelijk hebben wanneer we officieel gaan openen laat ik het jullie weten maar onofficieel zal dit uiterlijk 1 Juli zijn!


Momenteel hebben we de website al aangevuld met heel erg veel nieuwe (sale) artikelen en hopen we dat jullie hier vrolijk van worden en ons leegkopen:) Scheelt weer een hoop meenemen naar de nieuwe winkel waardoor we nog meer nieuwe spullen voor jullie kunnen gaan kopen. Missen jullie iets of zouden jullie heel graag iets in het assortiment willen hebben? Laat het ons dan gewoon weten:) We zijn je dan alleen maar dankbaar.

Nogmaals van 24 Feb tot 9 Maart zijn wij gesloten, daarna gaan we weer volop aan de slag.
Decora komt volgende week weer binnen dus na 9 maart zijn de drums ook weer verkrijgbaar! Het enige wat helaas niet leverbaar was waren de witte boards, deze verwachten ze ergens in maart pas weer. De gouden zijn er wel in 20 en 25 cm, die komen dus in maart ook weer op voorraad.

Heb je vragen of opmerkingen?
Let me know ik beantwoord ze met veel liefde.

Allemaal hele mooie weken toegewenst en tot 9 maart!

Liefs Samantha

Misschien vind je dit ook leuk