Hoera! Nieuwe producten.

Hoe was jullie week?

Hier was het gelukkig weer wat drukker:)
Ik merk dat jullie steeds vaker mijn website vinden en bestellingen doen, ik ben daar zo blij mee! Dank jullie wel voor jullie steun hierin! Nu de winkels ook weer een beetje open mogen zou ik het ook erg leuk vinden jullie eens in het echt te ontmoeten! Dus ben je een keer in de buurt kom gezellig langs! De Koffie en Thee staat voor jullie klaar!

De eerste workshop staat alweer gepland voor in April, duimen dat er bij de volgende persconferentie goed nieuws komt zodat we ook eerder weer workshops kunnen gaan plannen! En natuurlijk mogen jullie zelf ook aangeven wat jullie zouden willen en of dit prive is of in een gezellige groep.

De sale begint ook steeds wat kleiner te worden, in de loop van deze week en volgende week ga ik weer nieuwe producten hieraan toevoegen. Dit om zo nog meer ruimte te maken voor nieuwe leuke dingen!
Afgelopen week hebben we onder andere suikerbrokken toegevoegd voor de geodecakes, nieuwe sprinkles en een aantal nieuwe kleuren van colourmill! We merken dat deze hard gaan en twijfelen dan ook om nog meer kleuren aan het assortiment toe te gaan voegen. Dus heb je kleuren die je veel gebruikt en zitten die er nog niet tussen.. Geef ons dan een berichtje dan gaan we bestellen voor je.

EdAble Art - Golden Rose.
Ook verkrijgbaar in andere kleuren.
EdAble Art – Golden Rose.
Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

De edAble Art Golden Rose en Bright Gold is momenteel nog beschikbaar. Wel gaan de potjes erg hard en weet ik niet of we nog nieuwe gaan bestellen als deze op zijn. De hoge invoerkosten maken het dat de potjes er alleen maar duurder op worden.

Als ik jullie ergens bij kan/mag helpen geef me een berichtje!

Verder willen we jullie een hele mooie week wensen.

Liefs Samantha

Misschien vind je dit ook leuk