Hulp!

Vorige week was helaas een diepte puntje, je merkt dan dat Covid er toch wel erg inhakt.
Om die reden een soort noodkreet geplaatst op Facebook. En dan heeft gewerkt, meer klanten kwamen mijn site bezoeken en hierdoor wat extra bestellingen gehad. Hoe klein ook ze zijn zo ontzettend welkom! En wij zijn je erg dankbaar voor de hulp!

Wat mij erg leuk lijkt is dat de webshop toch wel meer bekendheid gaat krijgen, de webshop is in de vorige lockdown in het leven geroepen om toch spullen te kunnen verkopen en mijn klanten toch te kunnen helpen.
Heel erg fijn om te zien dat dit veel mensen blij heeft gemaakt en er wekelijks nieuwe mensen gebruik maken hiervan! Nog leuker zou het zijn als er regelmaat in komt zodat we uiteindelijk ook het assortiment nog verder kunnen gaan uitbreiden!


Ik ben deze week de winkel erg aan het opruimen, sprinklelicious is daarom in de sale. Ik wil alles opruimen en dan kijken of ik nog sprinkelicious ga verkopen of toch overstap naar Happy Sprinkles of het houdt bij Funcakes omdat deze het assortiment toch voor een rendabelere prijs flink heeft uitgebreid. Wat is jullie mening hierover? Helpen jullie mij mee Sprinkelicious volledig uitverkocht te krijgen? Staat er een bepaalde mix niet bij kan ik die uiteraard nog voor je bestellen!

Workshops:
Vorige week had ik het over erop zetten van de workshops. De basis workshop staat er inmiddels op, de strak afsmeren en de sweets gaan er nog bij komen. Voor het boetseren en de koekjes ben ik nog op zoek en in gesprek met docenten waar ik erg fan van ben en overtuigd dat ze jullie zeker wat kunnen leren!

Interesse in de sale/sprinkles?
Neem dan een kijkje hier.

In de winkel staat nog veel meer sale, dus heb je de zin en tijd?
Kom ons dan zeker eens bezoeken!

Misschien vind je dit ook leuk