Hoi!

Dit ben ik, Samantha!

Hi,

Ik ben Samantha, De Heerlijke Taart is mijn bedrijf maar ook ben ik moeder van 2 kids van 9 en 7 die het leven altijd vullen en (nou ja meestal)opvrolijken. Samen met mijn man en de kids houden we het bedrijf draaiende. De kids vinden het erg leuk om pakketjes bij elkaar te zoeken en na controle in te pakken.

Ik ben na een lange tijd van stilte eens getipt te gaan bloggen om contact te maken met mijn klanten.

Dat is lastiger dan ik dacht om hier iets nuttigs te gaan verzinnen waar iedereen wat aan heeft.

Vele die werken in het taarten decoreren merken dat het soms best een eenzaam beroep is, je werkt op tijden dat vele of wat leuks doen of wel slapen. Ook heb jij vaak het idee wat je wil uitwerken en is het lastig om dat op een ander over te brengen en daardoor samen te kunnen werken.

Wat het voor mij wel heel leuk maakt is de lach van de klant als je de taart aflevert of hij wordt opgehaald. Daar doe je het tenslotte allemaal voor!

Om jullie verder kennis te laten maken met mij en mijn webshop zal ik voortaan iedere week een blog schrijven maar wil je ondertussen meer van mij weten? Bericht me, ik antwoord met liefde.

Voor nu op Progel kleurstoffen een korting van 10%, je hoeft er niets voor te doen want deze staat al automatisch aan! Versturen doen we zeker maar nog leuker is het om jullie te kunnen begroeten in de winkel!

Zie ik u snel?

Misschien vind je dit ook leuk