Sweets

Wat was het weer een drukke week met als afsluiter een hartstikke gezellige basis workshop.
De basis workshop was geslaagd en door de blije deelneemsters hebben we weer heel veel energie gekregen om een nieuwe online te gaan zetten! Wat zou het leuk zijn jullie hier ook eens te ontmoeten!

18 December staat er een workshop sweets gepland. Hierin zijn nog enkele plaatsjes en die worden graag opgevuld:)

Maar wat zijn sweets nou eigenlijk?
Sweets zijn kleine lekkere hapjes die een feestje nog meer compleet maken. Dit kan los maar ook op een sweet table.



Veel gebruikte sweets bij ons zijn cupcakes, donuts, cakepops, macarons, geo hearts en cakecicles. Ook maken wij regelmatig oreo bonbons en flikken.
Een oreo bonbon kan in vele uiterlijke vormen en kleuren, leuk voor iedere gelegenheid.
Cakecicles, cake ijsjes op een stokje. Deze zijn snel te maken met oa restjes van overgebleven biscuit, soorten koek, brownie en ga zo maar door.
Geo Hearts, dit zijn een soort mega bonbons in de vorm van een geo hartje. Deze zijn te maken met chocolade die u heerlijk kunt vullen maar ook kunnen deze met decomelts worden gemaakt.
Cupcakes, donuts en flikken spreken voor zich:)

Om jullie kennis te laten maken met cakecicles ga ik jullie 10% korting geven op de vormen hiervoor, op de chocovic chocolade en op de decomelts. Maar ik ga jullie ook korting geven op de workshop! En mocht de 18e van december vol zijn dan is er nog een mogelijkheid eind Januari deze te komen volgen. We hopen jullie snel te ontmoeten in onze winkel.

Liefs Samantha

Misschien vind je dit ook leuk