Tijd voor veranderingen..

Lieve lezer,

Vandaag weer een nieuw blog.
Na een chaotische week met kinderen thuis ivm vakantie, dicht door lockdown, website bestellingen en taart bestellingen vandaag rust.
Tijdens de rust momentjes komen dan vaak ook weer denk momentjes en daardoor wil ik het altijd toch weer iets anders:) En dat moet dan hier altijd vrij snel dus hup dan maar aan de slag:)

Opruimen geeft ruimte!


Deze maand gaat er veel sale aankomen om plek te maken voor nieuwe dingen, maar ook om de winkel gewoon eens leeg te maken. Ruimte is heerlijk en geeft zoveel meer rust. Dus ben je op zoek naar iets? Houdt dan zeker de website in de gaten. SALE!

Wij hopen dat er in maart weer ruimte is voor workshops en gaan deze ook online zetten.
Mochten deze dan toch niet door kunnen gaan gaan we gewoon zorgen voor een nieuwe datum of wellicht online(dit laatste heeft na onze mening minder gezelligheid en geeft minder hulp mogelijkheden) We hopen in ieder geval veel van jullie eens te gaan ontmoeten tijdens deze workshops!
Welke we zoal gaan aanbieden?
– basis workshop taart
– workshop strak afsmeren met ganache
-workshop sweets maken
– en we hopen uiteraard nog mensen uit te kunnen nodigen voor chocolade en koekjes!

Houdt onze webshop/blog dan ook zeker in de gaten als je hierin interesse hebt.

Wat jullie misschien niet wisten is dat wij ook chocolade maken, oa bonbons maar ook chocopielen en mutsen!
Gaan jullie binnenkort een leuke avond organiseren? Dan is het wellicht leuk om een DIY pakket te bestellen om nog meer lach aan jullie avond toe te voegen.
De diy pakketten zijn via HIER te bestellen.


Product updates:
We hopen jullie deze week weer blij te kunnen maken met shiny gold en gewone gouden drums in de maten 25 en 30 cm. Er is al een hoop Pre-order op de website gedaan en hopelijk hebben we daarmee voldoende om ook nog in de winkel te verkopen:) Dus wil jij niet misgrijpen of heb jij een grotere hoeveelheid nodig? Wees dan snel want bijvullen kan door de huidige tekorten aan spullen voor drums/boards wel even duren! Dit geldt overigens ook voor de gewone zilveren boards en drums.

Verder zijn we heel benieuwd hoe jullie de blogs ervaren, zouden jullie ons hier feedback op willen geven?
Dit mag onder ons facebook berichtje maar ook zeker via een mail of pb.

Een hele fijne (bak)week!

Liefs Samantha

Misschien vind je dit ook leuk